VOORWAARDEN

De Loogfabriek wil zijn kwaliteit altijd op het hoogste niveau houden. Hierbij moet er met een aantal punten rekening gehouden worden.

Voor het logen van uw items zijn er wel een aantal punten waar rekening mee dient te houden of waar men zich in ieder geval van op de hoogte moet stellen. De combinatie van sommige materialen in combinatie met het loog proces kunnen soms voor onverwachte eindresultaten zorgen. Onderstaand zal De Loogfabriek zo goed en zo uitgebreid mogelijk deze risico’s beschrijven. De Loogfabriek gaat er van uit dat u bij het plaatsen van de opdracht deze risico’s en voorwaarden volledig heeft gelezen.

Samengestelde houtsoorten het is niet zo zeer de loog die invloed heeft op deze materialen maar juist het volledig onderdompelen van het materiaal. Door het volledig onderdompelen in het warme loogbad wordt het artikel door-en-door nat. Na het logen wordt het artikel ook nog eens met warm water onder hoge druk afgespoten om de loogresten te verwijderen. Samengestelde houtsoorten, zoals bijvoorbeeld spaanplaat, underlayment, HPL, triplex, multiplex, hard- en zachtboard, MDF en fineer in welke vorm dan ook hebben hier vaak onder te lijden. De volgende problemen kunnen in dit geval ontstaan uitzetten, kromtrekken, opbollen, scheuren, verruwen, breken en sporen van hoge druk reinigen. Wanneer wij op voorhand kunnen zien dat dit soort problemen zouden kunnen ontstaan zullen wij uw artikelen helaas niet kunnen logen. Materialen, als polyester, plamuur, epoxy, glasvezel, gietrubber, kitten, lijmen en coatings zijn meestal niet te verwijderen. Het komt nogal eens voor dat blijkt dat onder de verflaag de glazen ruitjes vast zijn gezet met kalk. Het kan dus gebeuren dat deze kalk oplost tijdens het logen en er glasschade ontstaat. Wij adviseren dus ook in het geval van duur of bijzonder glas de ruitjes te verwijderen voor het logen. Uiteraard gaan wij zeer voorzichtig met uw artikelen om.

Logen is ten alle tijden op eigen risico van de eigenaar van de te logen artikelen.

De Loogfabriek.
BUY NOW